Rezultate concurs nimic nu e în neregulă cu mine

Uite că am avut și un prim concurs aici pe blog și sunt tare încântată că pot bucura două persoane cu poezie. Ofer două exemplare din Nimic nu e în neregulă cu mine și, în mod onest, mi-a fost tare greu să aleg. Aș vrea să pot “premia” pe toată lumea, mai ales că au fost atât de multe citate faine din autori contemporani pe care i-am și citit și pe care nu i-am citit deopotrivă. Am adorat asta și vă mulțumesc tuturor pentru participare.

Îmi dau seama că sunt foarte subiective criteriile de selecție, dar prefer s-o fac așa decât cu random.org. Astfel încât probabil majoritatea (dacă nu chiar toate) concursurilor pe care le voi organiza eu la mine pe blog vor avea același criteriu subiectiv de alegere. Sper să nu-mi iau hate sau comentarii negative pe tema asta, dar și dacă, asta e. Curtea mea, regulile mele, îmi pare rău că sunt o dictatoare rea și neverosimilă.

Să tragem linie că știu ce vă interesează. Cei doi câștigători sunt:

Tatiana Grosu cu versuri de Radmila Popovici:

femeile

fericite

nu sunt

feministe

nu urăsc

bărbații

nu se bat

cu ei

îi lasă

vii…

Radmila Popovici

și

Ion Ceaușescu cu versuri din “Vată de zahăr pentru vampir” de Adrian Diniș:

“Oamenii nu mă atrag mai mult
Decât o bancnotă de 50 de lei găsită pe stradă
O ridic din mizerie o împăturesc
Și o îndes atent în buzunarul de la piept”

Adrian Diniș, Vată de zahăr pentru un vampir

Mi-au plăcut foarte multe și mi-aș dori să pot oferi mai multe exemplare, dar atât se poate, astfel încât felicitări câștigătorilor și mulțumesc tuturor pentru participare. <3

M-a bucurat tare să văd nume de autori contemporani pe care i-am citit și nu i-am citit deopotrivă, versuri și citate alese bine și care-mi dovedesc iar și iar ce bine se scrie în limba română. A fost tare fain să văd nume precum Lena Chilari, Claudiu Komartin, Simona Popescu, Radu Vancu, Matei Vișniec, Anca Zaharia, Nora Iuga, Svetlana Cârstean și așa mai departe. Mulțumesc și ce mă bucur că sunt citiți oamenii ăștia. Concursuri aici pe blog vor mai fi. Nu neapărat cu cartea mea, dar o să mai punem niște cărți la înaintare.

Pe câștigători îi rog să mă contacteze cu o adresă, nume complet și orice alte detalii de livrare (prin poștă!) Vă rog să-mi trimiteți mail la adresa asta:

A fost o bătălie tare strânsă și cu greu m-am decis, las mai jos câteva dintre preferatele mele pe lângă cele alese. Pe restul le puteți citi în comentarii la postarea despre concurs. Mulțumesc din nou pentru participare, felicitări și vă mai aștept pe aici. <3

2 Comments

  1. Felicitări câștigătorilor!

    Mă bucur mult că ți-a plăcut acel fragment din poezia lui Diniș. E unul din preferatele mele. 🙂

    • Mi-a plăcut foarte mult 🙂 am Toate zborurile… în bibliotecă și își așteaptă rândul, dar mi-e teamă că o să-mi frângă inima așa că nu îndrăznesc încă să mă apropii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *