Anda Docea: “Poezia vine când vrea.”

În episodul 41 m-am întâlnit la Perfect Contemporan cu scriitoarea Anda Docea pe care am cunoscut-o la FILIT. Un podcast cu şi despre literatură. Din când în când mă întâlnesc cu autori şi despicăm firul în patru pentru a vedea de ce scriem, ce e în spatele unei cărţi, despre impulsurile care ne pun în mişcare şi nu numai. Nu e nimic „ perfect” la Perfect Contemporan, dar totul e mai mult sau mai puţin contemporan

Azi am vorbit la Perfect Contemporan cu Anda Docea despre tranziția de la proză scurtă la poezie, dar și despre cum se îmbină jurnalismul cu proza scurtă și poezia. A publicat volumul „Muzeul convorbirilor întrerupte” la Charmides, este jurnalist la Dilema și a debutat în 2015 cu volumul de proză scurtă „Camere de hotel.” Episodul de astăzi este încă o carte poștală de la FILIT, dar este de asemenea și despre scrisul concentrat și ritualurile care îl ajută.

Ne puteți asculta și pe SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts și Youtube.

Mini scriptul obișnuit lipsește din acest episod pentru că am fost nevoită să repostez și nu am avut backup și la script (probleme tehnice care nu au depins de mine, îmi pare rău)

Ne puteți asculta și pe SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts și Youtube.

*Muzica de la început vine de la https://mixkit.co (Rock the Game/by Ahjay Stelino)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *