rezultate concurs (nimic nu e în neregulă cu mine — ediție sonoră)

După cum am promis, m-am întors pentru a alege câștigătorii (care (sper) că se vor bucura de carte). Aștept adresele complete (nume, adresă, cod poștal, trimit prin poștă) la devorbacusine@gmail.com. Mulțumesc pentru participare tuturor! Aici a fost concursul, puteți citi și voi comentariile.

Mi-a fost foarte greu să aleg doar doi câștigători pentru că au fost o sumedenie de răspunsuri faine. Aș fi ales cel puțin vreo 5, dar pentru că nu pot face asta, m-am decis totuși să bucur 3 oameni. Cu multe dintre comentarii am rezonat foarte bine. Am multe #necitite și motivele sunt diverse. Totodată, am apreciat și sinceritatea și disponibilitatea celor care au răspuns. A fost grozav pentru mine să citesc toate comentariile și sunt încântată că am ales să fac așa concursul și nu cu #random. Mi-e mai greu să aleg, infinit mai greu, și e subiectiv, îmi dau seama că asta poate să și deranjeze într-o anumită măsură. La Random, șansele sunt egale, doar că simt nevoia să fac lucrurile puțin mai personal aici — cel puțin în această etapă a vieții mele. Așa că, there it is :).

Cei trei câștigători sunt:

David cu acest răspuns mega-mișto despre de ce amână să citească Amerika de Kafka. Vă e cunoscut sentimentul? Dacă nu, s-ar putea ca David să-l fi descris superb pentru prima dată și pentru noi.

Diana m-a dat gata cu dorința ei de a-l citi pe Pessoa în portugheză și îi admir efortul, îmi amintește de cum am început eu să citesc în spaniolă și sunt niște cărți pe care le amân pentru că vreau să le citesc în spaniolă, doar că mi-e mai greu să mă apuc pentru că citesc mai greu/lent în limba asta. Mult succes, Diana!

Teodorei îi urez la mulți ani și mult succes cu Frații Karamazov, care într-adevăr nu e o lectură ușoară și cred că e în regulă dacă o mai amână dacă simte că nu e pregătită. Am admirat răspunsul ăsta tare pentru că la vârsta Teodorei eu mă îmbulzeam să citesc multe titluri mari și unele cărți nu știu dacă le-am înțeles complet, dar în încăpățânarea mea, le-am citit oricum.

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Mi-ar fi plăcut să ofer mai multe exemplare, dar atât de poate de data asta. O să mai fac și alte concursuri pe viitor. Mulțumesc pentru participare, dar mai ales pentru interesul pentru această cărticică a mea. Sunteți minunați, chiar dacă știu că sună atât de “folosită” exprimarea asta. Dar asta nu o face mai puțin adevărată.

Aștept detaliile de la voi, cei trei câștigători. <3

Vă las aici și cu o foto cu mine și Beatrice, o fată pe care am cunoscut-o sâmbătă după ce mi-a cerut autograful — am avut cam o mie de fluturi agresivi în stomac. Mulțumesc cititorilor care ajung la cartea asta într-un fel sau altul. Și dacă v-a spus ceva sau vă este dragă, cu atât mai mult sunt fericită <3. Zile frumoase tuturor și, nu uitați, mai facem concursuri și altădată! O să mai facem și cu random, probabil mai mult pe social-media. Astea de pe blog pe voi păstra așa personale/subiective o vreme.

Aici avem ediția 1, fără varianta sonoră. O să vedeți că și coperta e diferită și, de altfel, aș zice eu că foarte frumușică.

Xoxo

Nimic nu e în neregulă cu mine poate fi în continuare cumpărată de pe cdpl.ro, libris, cărturești și altele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *