>Visul

>Deci, dudelor, noaptea trecută am avut un vis tare ciudat aşa că m-am gândit să vi-l povestesc, atât de bine pe cât mi-l amintesc şi eu .

Parcă aş fi fost într-o scenă de film, dar treaba era că eu nu eram deloc prin zonă şi nu eram în pielea niciunuia dintre personaje, sau persoanele prezente în visul meu. Nu îmi amintesc cu exactitate fiecare mic detaliu, îmi amintesc doar că era acest tip care trebuia să fie protejat de poliţie, iar tipa asta era poliţista care trebuia să aibă grijă de el. În fine, era în genul unui film, şi tipul ăsta era acelaşi actor pe care l-am văzut într-o secvenţă de film în zilele trecute [ deşi nu îmi amintesc numele lui sau al filmului ] şi tipa aceasta era aceaşi actriţă blondă pe care am văzut-o într-un film săptămâna trecută [ film la întâmplare, nu -i ştiu numele, cât nici actriţei ] . Enfin, se certau ăştia doi acolo şi purtau o discuţie, pentru că tipul se săturase de poliţişti şi nu vroia pe niciunul să îl protejeze, sau aşa ceva.
Tipu : Pleacă! Nu am nevoie de protecţie!
Ea : Nu plec! Am fost însărcinată să te protejez, înţelege, ai nevoie de protecţie!
Tipu : Nu am nevoie, mai ales ca tu să mă protejezi. Pot să am grijă de mine, singur! Pleacă!
Ea : Bine, plec! Dar nu înainte să îţi spun ceva.
Tipu : Nu mă interesează, am zis să pleci. Nu vreau să aud nimic.
Ea : Am zis că plec după ce zic ceva.
Tipu : Eu am zis să pleci.
Ea : Tatăl meu avea o vorbă…
TIpu : Nu mă interesează.
Ea : Spunea că…
Tipu : Te urăsc fetiţo !
Şi după dialogul ăsta =)) deci îmi amintesc vorbele lor, în fine după acest dialog.. Guess what? ! Well, au început să se deruleze un şir de amintiri, sau aşa ceva. Era înfăţişat tatăl tipei ăleia, pe ăla nu mi-l amintesc ca şi actor. Şi a zis aşa :
[i]” Când te uiţi pe fereastră….”[/i]
Şi atât din scena cu taso. Dacă ai văzut filmul psihologic ‘ The Secret ‘ înţelegi ce peisaj avea tipul în jurul lui şi cu ce ‘ tonalitate ‘ pronunţa cuvintele. Apoi a fost înfăţişat acest tip… Ei bine, părea să fie tatăl celuilalt, al tipului nu al blondei. Şi era un fel de monstru 😐 Ce este amuzant? =)) este că pe acel tip , iar , l-am văzut într-un film zilele trecute [ juca rolul unui tip pe nume Ishmael, în fine xD nu ştiu numele actorului ] şi .. Avea nişte ochi de plastic, sau aşa ceva, aici a fost un pic SF. Dădea scene de când era tipul mic şi era în braţele lu’ maicăsa şi tatăl lui vroia să îi atace dar se abţinea, probabil când încă mai avea control de sine 😐 . După au fost arătate câteva scene în care tatăl ăstuia ataca şi el fugea cu blonda , cred că de el… Şi cam aşa s-a terminat visul meu , cu acel monstru om atacând.
Şi , ţin să menţionez, că tot dialogul pe care l-au avut a fost în engleză şi :]] aici este partea şi mai tare, dialogul tipului cu al blondei avea subtitrare. Doar partea aia. M-am simţit ca şi cum mă uitam la TV, dar dormeam. 🙂

Nu îmi amintesc dacă am fost atât de speriată de acel personaj ‘ monstru ‘ din visul meu , care a fost destul de ‘ real ‘ , încât nu am mai putut să dorm sau nu am putut să dorm din cauza durerii de gingie [ de marţi de când persistă ] sau poate din cauza durerii unui deget mijlociu. În fine, cert este că am mai adormit după câteva minute cu mult mai lungi decât ar fi fost normal.

Cred că ar trebui să nu mă mai uit aşa de mult la filme, sau cel puţin să reţin numele filmelor / actorilor * laughing *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image