>România este ţara, noi suntem românii.

>

România este ţara, noi suntem românii.

Cum spune şi titlul pe care i l-am acordat acestui subiect, România este ţara şi noi suntem românii. Doar ne-am luat numele acesta, asta nu înseamnă că trebuie să îl îndeplinim. Mă refer la numele rău famat al României. Este cu adevărat ţara noastră şi ar trebui să fim patrioţi, şi să ne considerăm cu adevărat români, pentru că orice am face, asta suntem şi asta vom rămâne indiferent de ceea ce spunem.
Nu este păcat să trăim în această ţară, să purtăm numele şi să nu ne considerăm ca ataare? Ar trebui să ştim că asta suntem, şi să o recunoaştem cu mândrie. De ce nu putem face asta? Well, să ne gândim, este în mare parte, de fapt este vina noastră. Pentru că noi am adus lucrurile în acest stadiu şi folosesc acest noi pentru că deşi nu toţi au făcut ceva la propriu niciunul nu a încercat să facă altceva, doar a lăsat lucrurile să meargă de la sine.
Atunci când nu îţi va place ceva ce va avea legătură cu ţara ta, gândeşte-te că ea este ţara, dar tu locuieşti în ea, deci tu eşti românul şi responsabilul de tot ce se întâmplă în ea.
Să fim români, nu numai cu numele. Şi ţara noastră să nu fie doar România, ci România noastră!!

Se mai poate aşa ceva? Unii din noi încă speră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image