>Ei bine, chiar voiam să aduc în discuţie subiectul acesta cândva… şi tocmai mi-am amintit de o fază pe care am văzut-o zilele trecute, numai potrivită pentru ceea ce şi voiam să discut.

Există dragoste adevărată ? Care să dureze pentru ” totdeauna ” ? ( acel totdeauna care semnifică întreaga perioadă de viaţă pe Pământ ) .
Eu nu ştiu să răspund la asta, dar să împărtăşesc cu voi ceva ce am văzut zilele trecute.

Nu îmi amintesc unde mergeam, de unde veneam, ce făceam – unde eram concret ! Dar, ştiu clar ce am văzut. Era o femeie în vârstă, foarte bătrână, ce ducea în spate un bărbat foarte bătrân . La fel ca ea. ( ok, în termeni mai folosiţi de noi tinerii : o babă şi un moş ) .Deci, această femeie bătrână ducea în spate bărbatul bătrân. Şi în timp ce făcea asta, cei doi vorbeau calm şi atât de frumos unul cu celălalt… Nu ştiu ce ziceau, dar am fost ‘ absorbită ‘ de peisaj.
Am rămas profund impresionată, trebuie să o recunosc.
Nu ştiu dacă erau frate şi soră. Sau poate că aveau genul de relaţie soţ şi soţie. Asta nu ştiu şi nici nu am de unde să aflu.
Cert îmi este un lucru, era o dovadă extraordinară de iubire şi devotament. Pentru că … Nu cred că este atât de des acest fapt, un bărbat bătrân să fie dus în spate de o femeie bătrână.
Pe mine m-a impresionat, deşi în unele circumstanţe poate ar putea fi un subiect de râs .

Ar fi interesant dacă mi-aţi împărtăşi şi voi o părere, eu nu mai am cuvinte să exprim ceea ce cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image