>:)) hey salut oameni buni. Ce mai faceţi? Şi eu la fel, oricare ar fi răspunsu’.

Aş fi vrut să intru şi ieri să fac un post că voiam să vă împărtăşesc ceva, dar am uitat ce pt. că ieri nu mi-a mers netu’ din motive tehnice ( mda, mda, mda =)) ) şi azi.. Da, azi 16 martie 2010 ( asta parcă e data, dacă nu mă înşel ) îmi merge netu’. Dar ce credeţi ? Nu pot accesa google, doar ca exemplu. Şi nu îmi merg diacriticile peste tot. Deci , ceva s’a bulit şi îmi vine să’mi iau câmpii. cum rezist? Nu rezist! :))

Dar nu zău, e chiar aiurea ! :)) după cum a zis şi profa de geogra la o oră, nu mai ştiu când şi la care ( e chiar aiurea ! ) , dar nu mai ştiu despre ce vorbea sau dacă eram cu adevărat atentă… Offf, măcar ne mai INCITEAZĂ toată treaba cu holocaustu ‘ :)) cum a zis dirigu’. Deh, de fapt există o serie întreagă : reflectează, incitează, ignorează şi însemnează ( autori diferiţi , vă rog !! !!! ).

Şi , căutai şi eu termenu’ de poluţie în dex că eram curioasă. Deh, eu’s curioasă de orice aud la ora de franceză. Are o definiţie foarte interesantă, dar prefer să nu fac din blogu’ ăsta pornografie pe faţă, aşa că accesaţi link’ul ăsta şi aflaţi şi voi despre ce e vorba :))

şi cine ar fi crezut că termenul de ‘felaţie’ va fi adus în vorbă tot la ora de franceză? Eu nu :)) heh, de aia nici nu dorm la ora de franceză. ( :-> )

V’am aburit de tot, nu ? Noh, dar las’ că ştiu colegii mei despre ce vorbesc, în mare parte :))) nu?

Off, azi a fost tare şi drăguţ ! mai puţin că a bătut vântu’.. dar trece. Ah şi s’a întâmplat o minune : am luat 9 la chimie. Miracolele există!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))

da’ toate bune şi frumoase, şi cum zice Dhyd : vă puuuuuuuup

:))

ps : la mulţi ani Alex >:d<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image