>Bună, ce mai faceţi? Sper că de la foarte bine în sus, măcar aşa o să fac şi eu mai bine. Poate!
Am avut o săptămână bună , aşa ca pe fundal, da’ pe de alte părţi mi s-a părut groaznică. Dar nu e nevoie să vă dau şi vouă astfel de detalii.

Am avut un fel de invazie cu informaţii asupra crierului. Ceea ce este şi mai ciudat este faptul că .. Ei bine, unele dintre aceste informaţii mi s-au părut prea interesante.
Să vedem, când am auzit la biologia faptul că neuronii noştrii chiar mor am murit de râs :]], sau doar … aşa , parţial având în vedere că încă sunt capabilă să scriu acest post. Adevărul este că mai învăţasem asta şi în clasele din generală, dar nu eram chiar atât de atentă la oră [ nu că de această dată eram dar am auzit cuvântul neuron şi mi-a captat atenţia ] . Faptul că ei nu se multiplică, să zicem că de fapt nu se reproduc :]], e chiar tare. Cu fiecare zi ce trece, cu fiecare an noi avem mai puţin neuroni :]]. Îmi imaginam cum ar fi să rămânem cu un singur neuron, aşa mai devreme de termen :]] . It would be so fuunnnyy <3. De fapt, atunci când vorbeşti despre asta şi spui că neuronii de fapt chiar MOR , mi se pare foarte amuzant, cred că asta li se pare tuturor. Asta a fost o chestie pe care nu am putut să o trec aşa de uşor cu vederea, dar săptămâna asta m-a preocupat şi alte lucruri, ca de exemplu pozele! Ador să fac poze, unii din cei
ce mă cunosc ştiu asta. Să vă arăt şi vouă câteva.


Asta este preferata mea . Reprezintă, cum se poate vedea cu ochiul liber, arta umreblor ! Pur şi simplu ador umbrele, orice fel de umbre I guess :]] . Acestea două reprezintă umbra prietenei mele Simone şi umbra mea . A ieşit atât de graţioasă fotografia, sau aşa îmi pare mie. Umbrele sunt cele mai tari lucruri, pe lângă altele.. :]

Cerul era atât de frumos, nu ştiu dacă o fiinţă umană obişnuită s-ar fi putut abţine să nu îl pozeze!


Hmmm, pe aici se presupune că trec eu la semafor :]] , veneam de la liceu şi nu m-am putut abţine. Its just the fact that I can’t help myself sometimes.

Uneori e mai bine să nu ne interesăm de detalii :]]
Ştiu eu ce zic! În fine, treceam
şi eu pe acolo, şi arăta aşa de drăguţ
[ natural ] aşa că nu m-am putut abţine !


Deci, :]] e evident ce reprezintă această fotografie.
Come on, uite ce străzi frumoase avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image