>Hmm, salut tuturor. Ce mai faceți? Sper că toate sunt bune și frumoase. Cam așa merge și pe la mine. Știu, ciudat dar se mai întâmplă !

Azi la ora de psihologie am vorbit despre „ Temperament” și a fost o lecție super interesantă. Am adorat-o ! Și ne-a dat și o temă bestială pe care probabil o voi posta și comenta mai târziu, pe săptămâna viitoare. Asta doar după ce o să văd toate rezultatele și să văd în ce dispoziție o să fiu. Ok, poate nu înțelege toată lumea despre ce vb. dar m-am distrat. Sangvinistul, colericul, flegmaticul, melancolicul :)) a fost foarte tare , în timp ce ne preda toate acele caracteristice ale fiecărei clase noi comentam și ne imaginam care este care. Deci, foarte plăcut. Pe bune, a fost una dintre cele mai frumoase ore de psihologie ever. Și profa a fost super de treabă azi :)).

Și cred că asta a fost ziua așa-urilor :)) eram la ora de tic și aveam un chef nebun de glume și râs așa că nu puteam sta locului. Nu am intrat în laborator căci era oră de teorie ( auzi și tu ce porcărie ) și eu aveam chef de vorbă și toate cele. Nu știu ce vb. profa pe acolo ( luam notițe, mă gândeam, ascultam muzică și uneori mai eram atentă și la ce zicea profa, so you can imagine) și am auzit : DOAMNA DE AȘA :)) nu știu, Doamna de Așa. Oare cine e ? e un mister. Așa… :)) dar nu s-a săturat, după a continuat cu „ clasa de așa” :)) clasa… clasa, clasa de ce ? la momentul respectiv a fost foarte funny. Așa…. să vedem , uite că am luat și eu boala așa-urilor :)) . Striga catalogul și a ajuns nu știu la cine și eu m-am trezit să zic : NU PRESTEAZĂ! :))) vai, a fost foarte tare. Unii s-au gândit la prostii! eu ziceam doar că nu e la oră… nu prestează la ora de tic ! zăuuuu!
Și profa de psiho a avut ceva azi cu așa :))) și acolo m-am amuzat.
Și revenind la tic, vorbea de nu știu ce calculatoare și a întrebat că de unde era luat nu știu ce calculator, și eu am zis : de la second hand :)) . mdaaa, eram foarte aeriană la ora aia . Bine, așa sunt de obicei.

Ahhhh ! am văzut marți un alt film la limba latină ! Rome s-a numit. Nu întrebați ce era în el pt că nu am fost antenă. N-am așa obicei :))) doar că știu că la un moment dat a apărut un fel de lup fioros cu niște ochi mega drăguți și eu am zis : mișto și o colegă s-a uitat ciudat la mine :))) vaiii, dar era drăgălaș. Sau fioros?
Neah! drăgălaș!
Cam la aceași oră începusem să fac : miau! :))) tot la vederea unui animal, dar nu mai știu care. Da, și marți a fost o zi bună.

De perioada când ne face diri nesimțiți o să vb altădată :)) că acum nu am chef. Oh și am găsit azi o chestie pe un caiet ( e o poveste scrisă în engleză ) și cred că o voi posta mâine. Eu una am râs de ce porcării am scris acolo, așa că de ce să nu râdeți și voi?
Da da și cred că o să o scriu în starea actuală plină de greșeli, că altfel nu are farmec :)) !

Hai că am aberat destul pe ziua de azi.
Îi urez încă odată la mulți ani Mihaelei și Florentinei ! >:d< Și, la fel ca întotdeauna, cum zice Dhyd, vă puuuuuup! :)) ( e prea tare replica ! )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image