>Back in bussines

>

Bună tuturor, ştiu că a trecut o grămadă de timp… Nu am mai vizitat blogul, în concluzie nu am mai scris nimic pe el; dar azi am vizitat blogul unei colege, evident Ili, şi am văzut tot ceea ce scria ea acolo, aşa că am decis să mai scriu şi eu, altfel de ce mai am blog? [ probabil nu să îl ţin de formă, şi cum zicea şi Ili m-am săturat de mess şi de hi5, e timpul şi pentru altceva ].

Azi nu cred că am un subiect interesant de discutat… Dar ce ar fi să fac unul pe moment? Da, ştiu! Trecerea timpului… Mă uit peste tot şi îmi este frică… Îmi este frică de această trecere absurdă a timpului, de faptul că ne schimbăm, transformăm, îmbătrânim. Un cuvânt atât de necunoscut şi totodată întâlnit pe oriunde merg. Ce înseamnă tinereţea dacă oricum va dispărea? Cineva mi-a spus odată că trebuie să înfruntăm fiecare etapă, să ne bucurăm de fiecare etapă a vieţii noastre, să explorăm. Probabil că are dreptate, dar cum putem să vedem mai departe de asta? Aproape de maturitate şi de responsabilităţi, odată cu creşterea… Gândul că nu o să mai fi doar acel ‘ tu’ şi că va trebui să vezi mai departe de asta. Mă îngrozeşte. Spun toţi că prezentul ar trebui trăit, tinereţea disfrutată, plină de distracţie şi fără griji, pentru că vom avea timp mai târziu. În momente ca acestea mă întreb ce rost mai are să ne naştem, să trăim dacă în final oricum vom muri? Oare din aceste vorbe s-a născut dorinţa de nemurire, de eternitate şi pentru totdeauna? Probabil… Dar trăim într-o lume în care ştim ce este posibil şi ce nu este posibil, aşa că atunci realizăm.. Este un curs normal pe care nimeni nu îl poate opri [ prin asta vreau să spun că timpul nu se va opri în loc ] . Astfel nici sinuciderea nu este o soluţie.. .Odată ce ţi-a fost dată viaţa, urmează-ţi cursul pentru că în final va ajunge undeva, acolo este sfârşitul şi până atunci înfruntă, luptă şi bucură-te de ce ai, pentru că ce ai în acest minut s-ar putea să dispară în minutul următor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image