>Frate ! Ce săptămână :]]. Mi s-a părut că a trecut foarte greu. A fost oare doar părerea mea? Oricum ar fi, a fost tare.

Ştiţi, m-am trezit şi eu luni dimineaţă, ca în fiecare dimineaţă, pentru a merge la liceu, ca în fiecare dimineaţă :]]. Enfin, am făcut eu tot ceea ce fac de obicei dimineaţa şi m-am uitat pe fereastră să văd cum e vremea. Am decis să chem un taxi :]]. Ok. Se presupunea ca taxiul să ajungă la 7 : 40 , sau 7 : 45, cel târziu 7 : 50 :]]. La cât credeţi că a ajuns taxiul? 7 : 58 . :]]. În fine, după ce am suferit oleacă am ajuns şi la liceu. Mi-am dorit în acel moment să fi întârziat mai mult. Aşa happy cum eram eu la prima oră, mă aşez pe scaun şi văd că toată lumea scoate foi de hârtie. Replica mea: ce se întâmplă ? :O . Mda, răspunsul : lucrare ! Cum vă puteţi imagina nu învăţasem nimic. Adică, e de prost gust să înveţi în weekend, nu ? :)) probabil că nu . În fine , ideea e că la lucrarea de la română am improvizat, total. Adică, trebuia să scriu ceva.
Să zicem că nu a fost cea mai bună metodă de a -mi începe prima zi din săptămână, dar am fost prea bine dispusă să mai iau în seamă aceste detalii.

Miercuri. Ce s-a întâmplat miercuri? A ! Da . Ştiu ! 🙂 . Am citit un basm scris de un coleg. Cum toţi am avut de făcut câte un basm, am vrut să citesc basmul unui coleg, I mean, he’s a guy, and writing .. Anyhow. Am citit. Am fost.. prea amuzată :]]. Johnny, excuse me, dar ai luat scene dintr-un film ! :)) . Nope, deşi erau câteva detalii pe acolo care se potriveau. A fost ok oricum. Partea care mi-a plăcut este şi motivul pentru care scriu acest detaliu aici.
Citez :
Şi au trăit toţi fericiţi mai puţin eu care a trebuit să stau 3 ore să scriu la basmu ăsta 4 pagini .
Sper că v-a plăcut pentru că am pus suflet, glumesc dar trebuie să umplu patru pagini şi deja nu ştiu ce să mai scriu şi încă nu s-au umplut. În sfârşit am terminat. The END ´´ .
Bineînţeles că nu era în totalitate exact cum am scris mai sus pentru că nu îmi amintesc cuvintele exacte, dar jur, a fost bestial. I mean, cum să scrii asta într-o temă and such? :]] you’re damn crazy.

Aşa, şi în ultimul rând, azi , vineri, am făcut de serviciu pe liceu. Groaznic. A trebuit să stau în frig toată ziua =)) dar a fost ok pe de altă parte. I mean, nu am făcut mate =) . Şi asta m-a bucurat, de fapt faptul că nu a trebuit să stau la ore m-a bucurat. gud. Dar partea aiurea a fost că a trebuit să ţip într-una să se închidă uşa de la intrare. Frate, e încă o dilemă pentru mine dar de ce o lăsa toată lumea DESCHISĂ? ! Unii mai aveau şi tupeu să o deschidă la maxim =)) * am păcătuit, i-am înjurat . * . Anyhow, foarte urât din partea lor . I-am numit ” rataţi ” [ losers ] dar nu au reacţionat în niciun fel, cred că ar fi trebuit să folosesc altfel de cuvinte. Data viitoare nu o să mai fiu aşa drăguţă. Câh !

Cu toate astea, deşi săptămâna a trecut super greu, a fost faină. Mi-a plăcut că a plouat, chiar dacă a fost frig. Îmi place ploaia şi chiar simţi că e toamnă. Its just that life is too beautiful <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image